SniperX - Umca Umca
Umbra DraconisUmbra Draconis
31-07-2010, 22:39:12*

Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Gdzie jest słonko kiedy śpi?
Szukanie zaawansowane  
+  Umbra Draconis
|-+  Forum Publiczne
| |-+  Rekrutacja
| | |-+  Wątek: SniperX - Umca Umca
Strony: [1]   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: SniperX - Umca Umca  (Przeczytany 701 razy)
SniperX
Guild - Members

« : 14-01-2010, 17:34:57 »

Witam.

Nazywam się Konrad S. Bauer, und chciałem się zapisać do Umbra Draconis, jestem, a właściwie byłem Hardcorowym graczem MMO, grałem w WoW-a, WAR'a, EQ, FFXI, SWG i masę innych tytułów, na szczęście się wyleczyłem i w tym momencie nie opłacam nic *flex*.

Nie będę ukrywać że w tym momencie nie widzę dla siebie odpowiedniej gry MMO, można by rzec że niemal każda gra MMO dostępna na rynku jest do siebie podobna a ja chcę czegoś nowego, dlatego w tym momencie jedynie wypatruję gier MMO które w przyszłości mogły by mnie zainteresować.

W kręgu moich zainteresowań są takie tytuły jak:

1. Star Wars: Old Republic
2. Final Fantasy XIV
3. Guild Wars 2
4. Earthrise
5. The Secret World

Szukam wśród znajomych osób zainteresowanych tymi tytułami i tak trafiłem do Pinkiego, mojego kumpla z GryVIP. I on właśnie zaproponował mi Umbra Dracons.

W waszych rękach zostawiam decyzję czy mnie przyjmiecie w swe szeregi, czy odeślecie z kwitkiem.
Pinki
Anori / Anvar / Taurenarmo
Guild - Veterans

« Odpowiedz #1 : 14-01-2010, 17:43:01 »

SniperX miał na gg status: "I miss gryVip". Postanowiłem Go do nas zaprosić, powiększenie grona to zawsze dobra sprawa. Nowy człowiek = nowe poglądy i doświadczenie.
Czym był serwis gryVip? Było to forum, zamknięte, osób które kiedyś przypadkiem się poznały w grach, znajomi znajomych ściągani w celu stworzenia community z sensem. Projekt wymarł, a raczej usnął. SniperX to taki dryfujący rozbitek, który szuka lądu Smile

To jak smoczyska, przygarniamy go na naszą wyspę? Zawsze jeden więcej do zbierania bawełny!

---
Jak nie będzie sprzeciwów, a wątpię by były, to proszę nadać mu odpowiednią grupę, by widział działy i mógł przejrzeć subfora gier. Co do grupy może być od razu member, ręczę za niego. Co prawda znam tylko z neta (jak większość Was:P) ale od wielu lat. Nawet swój serwis prowadził, czy tam jeszcze prowadzi - fanzin.

gilus
Guild - Veterans

Fear me!

« Odpowiedz #2 : 14-01-2010, 17:53:32 »

Witamy w kręgu upośledzonych Wink

Obecnie gram: LoL
pmb

(_._)

« Odpowiedz #3 : 14-01-2010, 18:37:39 »

Siema.

My casualowo pogrywamy w to w co akurat mamy ochotę. Chwilowo sporo osób gra w WoW.
Dodałem Ci prawa, powinno być coś więcej do poczytania niż tylko forum publiczne. Jednak to forum też już raczej okres maksymalnego ruchu ma za sobą. Miłych wrażeń Smile

'Trying is the first step toward failure.'
                                      Homer Simpson.
Strony: [1]   Do góry
Drukuj
Skocz do:  

Black-Rain V.2 by Crip~
 Umbra Draconis mod